Челси прави всичко възможно да финализира трансфера на световния шампион Енцо Фернандес преди

...
Челси прави всичко възможно да финализира трансфера на световния шампион Енцо Фернандес преди
Коментари Харесай

Ще се случи ли? Челси е все по-близо до нов космически трансфер

Челси прави всичко допустимо да завърши прехвърлянето на международния шампион Енцо Фернандес преди затварянето на зимния трансферен прозорец. След като договарянията сред лондончани и Бенфика бяха „ замразени “ за повече от 20 дни, през вчерашния ден „ сините “ още веднъж са възобновили диалозите.

Според Дейвид Орнстийн те към този момент са в напреднала фаза, като са това оказва помощ и авторитетният сътрудник Жорже Мендеш. От „ Стамфрод Бридж “ последно са декларирали, че ще платят цялата откупна уговорка, заложена в контракта на Енцо Фернандес. Нейният размер е 120 милиона евро. Сумата ще бъде изплатена в цялостен размер, без елементи от нея да са под формата на бонуси, каквато информация се появи през вчерашния ден.

Също по този начин Челси няма да включва свои играчи в офертата. Единственото, което двата клуба, би трябвало да договорят, е методът, по който англичаните ще платят тези 120 милиона. Бенфика иска цялата уговорка да бъде платена незабавно, само че това няма по какъв начин да се случи поради финансовия феърплей, който притиска Челси. Затова британският клуб желае да преведе сумата на няколко вноски.

До момента Челси използваше тактиката да заплаща огромните трансферни суми в хода на задачите контракти на новите попълнения. Точно поради това новите покупки подписват дълготрайни договори за по 7-8 години. Според информациите договорът, на който се е съгласил Фернандес, също ще бъде до 2030 година със заплата от 10 милиона евро на сезон.

За през днешния ден има планувани нови диалози. В Португалия би трябвало да дойде делегация от британския клуб, която има вяра, че след сполучлив завършек на договарянията ще се завърне в Лондон дружно с Енцо Фернандес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР